Over mij

Leuk dat je er bent!

Ayubowan is een centrum voor tantra, persoonlijke groei en bewustwording

Ayubowan opent deuren naar andere vormen van bewustzijn. Door middel van onze massages, coaching, lessen en onze workshops breng ik een boodschap van liefde, zelfontdekking, zelfontplooiing en plezier in het leven door heelwording op het diepste niveau.

Ik nodig je uit om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Leer nieuwe aspecten van jezelf kennen, ervaar gevoelens die je nog niet eerder hebt gehad, onderzoek de diepte van je verlangens maar bovenal laat je inspireren om je leven ten volste te leven. Laat je inspireren om volledig aanwezig, in balans en met een diep vertrouwen in het leven te staan. En om jezelf, de ander en het leven zelf lief te hebben.

Onze tantramassages

Onze tantramassages voeren je mee naar ongekende hoogtes. Ze zijn uniek, authentiek, liefdevol en van de hoogste kwaliteit. Een tantramassage van Ayubowan is een hele belevenis… het is het opperste genot voor je zintuigen, een zalving voor je ziel en een onvergetelijke ervaring die je nog lang zult koesteren.

De workshops

Leer de kunst van het aanraken tijdens onze individuele massage workshop of workshop voor stellen. Wie wil nou niet zijn of haar partner ultiem laten genieten? Na deze workshop weet je wat je altijd al wilde weten over hoe je iemand kan aanraken, het speciale effect van een tantramassage en hoe je het ultieme genot kunt brengen.

De privé-lessen

De privé-lessen gaan een stapje verder. Een privé-les is voor iedereen die meer wilt leren over tantra en zelf wilt ervaren hoe tantra zijn of haar leven kan verrijken. Een tantrasessie brengt je persoonlijke groei, een nieuwe kijk op liefde en methodes om je liefdesleven te verrijken. Voel je uitgenodigd om je meer te verdiepen in tantra. Je bent het waard!

Coaching

Ben je klaar voor verandering in je leven? Super! Wij mensen zijn gemaakt om ons te ontwikkelen. Vaak lijkt het alsof we een product zijn van ons verleden. Maar niks is minder waar! We kunnen zoveel meer dan we denken. Tijdens een coachingsessie of het tantra coaching transformatie traject gaan we voor eens en voor altijd aan de slag om vrij te worden van beperkingen en vrij om het leven te kunnen leiden waar we blij van worden.

Vanuit het allergrootse respect heet ik je welkom op deze site. Lees voel en ervaar of je je aangeraakt voelt om een ervaring met mij te delen. Je bent welkom!

In Lak´ech

Ik ben een andere jij

Namasté

Leuk dat je er bent!

Contact
Tegelenpad 11
1324 DP, Almere
Tel: 0611236369
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
7:00 - 22:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Reviews
Wat klanten zeggen
Cadeau
Wil je een massage van Ayubowan cadeau geven?